rigel3858 Merhaba 450 bin 550 bin arası araba bakiyorum citroen c4 accent blue nissan juke ve i20 gibi araclar dusunuyorum sizin öneriniz varmı yakiti ekonomik gosterisli üzmeyecek performansi yetecek bir sey.
Semihbasibutun rigel3858 bence honda civic al 2007-2008 sorunsuz kafan ağrımasın japondan şaşmamak lazım. Kesinlikle dizel bi araç alma hiç bir yönden karı yok dizellerin
rigel3858 Semihbasibutun haklisin civic bu paralara alinabilecek en mantiklilardan biri ama dışı çok hosuma gitmiyor. Bildigin turbo benzinli arac varmi bu fiyatlara
Mustafacanbilici Bence japondan vazgeçme. Hem piyasası hızlı hem seni üzmez. Bende 2013 model manuel nissan juke kullanıcısıyım. Yakıt, performans,motor ve mekanik anlamda çok memnunum.
rigel3858 Mustafacanbilici şoför kısmı genisligi nasil juke büyükmü kücükmü tam anlayamadim garip bi araba 😂😂 birde yerden yuksekligi nasil
Mustafacanbilici Yükseklik olarakta genişlik olarakta beni tatmin ediyor. Bagaja 1 bebek arabası bir orta boy bavul sığdırıp üstüne birşeyler dizebiliyorum fakat bagaj yinede büyük değil.